OČNA POLIKLINIKA DR. BUĆAN ::Tel/fax: 021-312-342:: Mobitel: 099 826 3821 :: Email: bucan@poliklinika-bucan.hr

Osoblje

Mr.sc.Venera Lakos dr.med. subspecijalist djecje oftalmologije

Mr.sc.Venera Lakos dr.med. subspecijalist djecje oftalmologije

Mr.sc.Venera Lakos dr.med. subspecijalist djecje oftalmologije

Kajo Bućan

Prof.dr.sc. Kajo Bućan, primarijus, dr.med.

Prof.dr.sc. Kajo Bućan, primarijus, dr.med.; specijalist oftalmolog, subspecijalist za stražnji očni segment, izvanredni profesor Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Splitu, dopredsjednik Hrvatskog oftalmološkog društva, predstavnik HOD-a u SOE, predavač na poslijediplomskom studiju iz Oftalmologije pri Medicinskom fakultetu u Zagrebu, član Europskog udruženja za kirurgiju katarakte i refrakcijsku kirurgiju,. Od 1995.g. do 2003.g. višekratno boravio i usavršavao se u nekoliko zemalja EU ( Barcelona –Clinica Barraquer, Augenklinik Bürgerhospital Frankfurt a.M., Schrüns-Austria , Moorfields Eye hospital London) i na očnim klinikama u Zagrebu. Aktivni sudionik međunarodnih i domaćih kongresa i stručnih sastanaka, koautor u dva sveučilišna udžbenika, objavio preko 40 znanstvenih i stručnih radova.

Marija Vosila

Marija Vosila, dr.med.

Marija Vosila, dr.med., specijalist oftalmologije, s kliničkim iskustvom u primjeni kontaktnih leća i liječenju prednjeg očnog segmenta te dijagnostici i liječenju glaukoma (povišenog očnog tlaka) i očnih bolesti kod djece (korekcije vida, određivanje objektivne dioptrije u širokoj zjenici). Posebno educirana za suvremenu dijagnostiku  poremećaja kolornog vida (raspoznavanja boja).

Marija Božikov

Marija Božikov

Marija Božikov, viša medicinska sestra oftalmološkog smjera, s dugogodišnjim radnim iskustvom u oftalmologiji na klinici i u privatnoj praksi.

Mirjana Komljen

Mirjana Komljen

Mirjana Komljen, viša medicinska sestra oftalmološkog smjera, s dugogodišnjim radnim iskustvom u oftalmologiji na klinici i u privatnoj praksi.

Osoblje

USLUGA ANESTEZIOLOGA - kompletni prijeoperacijski pregled i nazočnost kod svih invazivno dijagnostičkih i terapijskih procedura i operacijskih zahvata

Djelatnici Poliklinike su iskusni profesionalci u radu s bolesnicima, koji su nam uvijek na prvom mjestu i dočekivani s posebnom pažnjom i ljubaznošću. Naši djelatnici aktivno se služe engleskim i njemačkim jezikom.